Event op eigen bedrijf organiseren

Bedrijfsfeest op uw eigen locatie organiseren?

Bent u voornemens een gezellig bedrijfsfeest op het eigen bedrijf te organiseren? Daar komt veel bij kijken. Welke ruimte wilt u hiervoor inzetten en is het noodzakelijk om bijvoorbeeld één of meerdere tenten of overkappingen te verzorgen?

We helpen u graag verder met de totale event line-up van uw bedrijfsfeest en indien gewenst met de volledige organisatie en uitvoering. Op onze website kunt u gemakkelijke en overzichtelijk alles wat u nodig heeft verzamelen en als totaalofferte bij ons aanvragen.

Familiedag of Open Dag op de zaak organiseren?

Een gezellige familiedag of open dag op het eigen bedrijf organiseren? De ervaring leert dat een familiedag vaak een hoge opkomst genereert. Altijd leuk je partner en/of kinderen mee te nemen en te laten zien waar je werkt en wat het bedrijf precies doet.

Om een familiedag op de zaak goed te organiseren is veel organisatie nodig. Denk bijvoorbeeld aan de route, de terreinindeling, toiletvoorzieningen, catering, muziek en entertainment. En niet te vergeten wellicht ook een tent of overkapping, meubilair en natuurlijk de vergunningaanvraag bij de gemeente. Geen idee wat de kosten zullen zijn en wilt u graag een prijsindicatie ontvangen?

Op onze website kunt u alles wat u nodig heeft voor de familiedag verzamelen en als totaalofferte bij ons aanvragen.

Trendy Festival op uw eigen bedrijf organiseren?

Bent u voornemens een gezellig bedrijfsfeest op het eigen bedrijf te organiseren? Daar komt veel bij kijken. Welke ruimte wilt u hiervoor inzetten en is het noodzakelijk om bijvoorbeeld één of meerdere tenten of overkappingen te verzorgen?

We helpen u graag verder met de totale event line-up van uw bedrijfsfeest en indien gewenst met de volledige organisatie en uitvoering. Op onze website kunt u gemakkelijke en overzichtelijk alles wat u nodig heeft verzamelen en als totaalofferte bij ons aanvragen.

Kerstfeest en Kerstpakkettenmarkt op uw eigen locatie vieren?

Een gezellig kerstfeest organiseren op het eigen bedrijf? Denk ook eens aan een originele kerstpakkettenmarkt waarbij uw medewerkers zelf hun eigen kerstpakket samenstellen bij verschillende kraampjes. Maar natuurlijk ook een knallend kerstfeest om het jaar af te sluiten met heerlijke catering, muziek, entertainment en een waanzinnige sfeer.

Klantendag op de zaak organiseren?

U wilt uw klanten uitnodigen op uw eigen bedrijf? Hoe zorg je voor een warm welkom, een gezellige sfeer maar toch ook zakelijk. Ruimtes sfeervol aankleden, mooi meubilair en natuurlijk alle benodigde podium, licht, geluid en projectiefaciliteiten? Een rondleiding door het bedrijf uitzetten en/of een interactief programma opzetten voor nog meer beleving. Wij helpen u graag met een succesvol event waar u daadwerkelijk meer uithaalt! En natuurlijk niet te vergeten de inwendige mens met eventueel een mix van leuke foodtrucks en traditionele catering. 

Open Dag op het bedrijf organiseren?

U wilt uw bedrijf open stellen voor verschillende genodigden. Bijvoorbeeld voor de partners en kinderen van uw medewerkers, maar ook voor klanten, relaties, leveranciers en misschien wel mensen uit de omgeving. Een mooi moment om uw bedrijf voor te stellen tijdens een gezellige open dag op de zaak.

Openingsfeest op de zaak

Eindelijk is het zover! De verbouwing of het (deels) nieuwe pand is klaar. Tijd om een mooi openingsfeest te organiseren. Wie wilt u precies uitnodigen? Denk vooral ook aan de tijden van uw openingsfeest en of dit aansluit op de gasten die u uitnodigt. Wie verzorgt de openingshandeling en wat wordt de openingshandeling eigenlijk? Heeft u gedacht aan voldoende meubilair, niet te vergeten de rode loper (of andere kleur), natuurlijk een goede geluidinstallatie en lekkere hapjes en drankjes. 

Personeelsfeest op eigen bedrijfslocatie

Dit jaar wilt u het personeelsfeest op de eigen locatie organiseren. Wellicht heeft dat ook te maken met de WKR regeling waarbij het gunstiger is om een feest op het eigen bedrijf te organiseren? Is er ruimte beschikbaar in het pand zelf of is het noodzakelijk om een tent te plaatsen. Of misschien wel een mix van beide. Houdt er rekening mee dat er tijd vrijgemaakt moet worden om plaats te maken voor een eventuele tent of overkapping of het opruimen van de fabriekshal zodat alle benodigde materialen opgebouwd kunnen worden voor een gezellig personeelsfeest. Wanneer een tent geplaatst moet worden op bijvoorbeeld het parkeerterrein, betekent dit dat het parkeerterrein tijdens de opbouw niet toegankelijk is. Kortom veel zaken om goed onder de "loep" te nemen. Wij helpen u graag!

Jubileumfeest bedrijf organiseren op eigen locatie

Wat een mijlpaal! Het jubileum is een feit en daar hoort natuurlijk een fantastisch feest bij. Voor alle medewerkers, wellicht ook voor klanten en realties en misschien mogen ook partners en kinderen worden uitgenodigd. Het bedrijfsjubileumfeest wilt u graag vieren op de eigen locatie of in het eigen pand? Met een fantastische sfeer, tof entertainment en een geweldige band en natuurlijk overheerlijk eten en drinken. Het moet het beste feest ooit worden...! Laat ons u daarbij helpen. Het gaat namelijk om nog veel meer dan de juiste basis ingrediënten voor het feest.... Laat ons u verrassen en haal nog meer uit het bijzondere jubileumfeest.

 

Call Now ButtonScroll Up