Kerstfeest op het eigen bedrijf organiseren

Kerstsfeest op het eigen bedrijf organiseren?


Zo ontzettend leuk om jullie kerstfeest in het eigen bedrijfspand te organiseren! Er zijn natuurlijk verschillende sferen mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan een heus winter-wonderland programma of bijvoorbeeld een winter–kerst-festival met gezellige foodtrucks en leuke kraampjes. Maar we kunnen natuurlijk ook op CHIQUE gaan in een glitter & glamour thema of een super gaaf Great Gatsby Thema, uit de Roaring Twenties.

Van overheerlijke catering tot muziek en entertainment, decoraties en natuurlijk alle logistiek en eventuele vergunningen wanneer dit van toepassing zou zijn. En dat alles zodanig dat de “werkvloer” zo min mogelijk last heeft van de werkzaamheden die nodig zijn voor het kerstfeest. Wij van IEPRO zorgen ervoor dat alles vlekkeloos verloopt, zowel in het voortraject, tijdens de op- en afbouw en natuurlijk tijdens het kerstfeest zelf.

THE GREAT GATSBY KERSTFEEST

Hoe maak je een Kerstfeest origineel en uniek?

Een kerstfeest op het bedrijf maak je uniek door, onder andere, de medewerkers zoveel mogelijk te betrekken in het voortraject. Alvast een tipje van de sluier oplichten om iedereen nieuwsgierig te maken. Wat gaat er gebeuren? Alle medewerkers in een bepaalde stijl en/of kleur gekleed laten komen. En natuurlijk sfeer-sfeer-sfeer tot in de puntjes geregeld. Ook de culinaire invulling, de muziek en het entertainment zijn natuurlijk heel erg belangrijk voor een origineel en uniek bedrijfskerstfeest.

Nieuwsgierig geworden om een kerstfeest op het eigen bedrijf te organiseren?

Bel of mail ons voor een afspraak.
We komen graag bij jullie langs met onze ideeën…

Bel 0297-212795 of mail naar info@inhouseeventprodukties.nl

Call Now ButtonScroll Up